Onze voordelen

Cliënten geven een 8,9

Om ervaringen van patiënten te toetsen nemen wij deel aan de doorlopende patiënten enquête van FPM (Fysio Prestatie Monitor). Patiënten worden na afloop van de behandeling gevraagd anoniem hieraan deel te nemen.
Er wordt gescoord op de items: contact, behandelplan, praktijk 
670 Patiënten gaven ons gemiddeld een 8,9 in het jaar 2019. Hiervan geeft 72% aan zo tevreden te zijn over hun behandeling dat zij onze praktijk aanbevelen in hun omgeving (promotors). 26% Is passief tevreden. 2% Geeft aan niet tevreden te zijn (criticasters). Wij proberen er natuurlijk alles aan te doen om dit laatste cijfer verder naar beneden te krijgen.

Lage behandelgemiddeldes

Wij streven als praktijk naar doelmatige, efficiënte en doelgerichte zorg. 
Van grote zorgverzekeraars ontvangen wij overzichten van onze behandelgemiddeldes per aandoening, indicatiecode. Hierbij scoren wij op bijna alle items ongeveer 90% t.o.v. de behandelgemiddeldes van alle praktijken (benchmark).  
Dit betekent dat wij streven naar een optimale behandeling waarbij uw kosten beheersbaar blijven

Korte wachttijden

Wij streven ernaar om u binnen 48 uur in te plannen. Er wordt hierbij rekening gehouden met uw wensen. Indien u voorkeur heeft voor een fysiotherapeut of behandeltijd kan het zijn dat u wat langer moet wachten. 

Verzekerde zorg

Wij hebben contracten met alle grote zorgverzekeraars. Indien u aanvullend verzekerd bent worden uw kosten rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar gedeclareerd. 
Voor informatie over vergoedingen kunt u hier verder lezen. 

Ervaring:

therapeuten met jarenlange praktijkervaring en diverse aandachtsgebieden, specialisaties

FysioMaatwerk Veghel heeft jarenlang ervaring opgedaan in behandeling van mensen met klachten van het bewegingsapparaat. In 2019 hebben wij 16.673 behandelingen gegeven. 

Gemakkelijk bereikbaar

Onze praktijk is gevestigd in het ‎Teugel Resort Veghel. Bij het hotel en achter het stadhuis zijn vele parkeerplaatsen beschikbaar. Voor het adres en contact klik hier.