Partners

Het centrale doel van het RNZON is het optimaliseren van het fysiotherapeutisch handelen in de gezondheidszorg rond cliënten met rugklachten.

De volgende therapeuten zijn aangesloten bij het rugnetwerk:

Het SNZON is een netwerk van in Zuid Oost Nederland werkzame fysiotherapeuten die als gezamenlijk doel hebben het (beter) positioneren en profileren van fysiotherapeutisch handelen in de gezondheidszorg rond cliënten met klachten en aandoeningen van de schouder. 
Voor bezoeken van de website klik hier.

De volgende therapeuten zijn aangesloten bij het schoudernetwerk: 

Het Knienetwerk Brabant is een netwerk van in Zuid Oost Nederland werkzame fysiotherapeuten die als gezamenlijk doel hebben het (beter) positioneren en profileren van fysiotherapeutisch handelen in de gezondheidszorg rond cliënten met klachten en aandoeningen van de knie. 

Voor bezoeken van de website klik hier.

De volgende therapeuten zijn aangesloten bij het knienetwerk Brabant:

ClaudicatioNet is begin 2011 van start gegaan en is hét landelijk netwerk van fysiotherapeuten, gespecialiseerd in het geven van gesuperviseerde looptherapie.
De website www.claudicationet.nl en www.etalagebenen.nl hebben een centrale rol binnen ClaudicatioNet.

De volgende therapeuten zijn aangesloten bij het claudicationet: 

Fysuvo is een regionaal netwerk in de regio Veghel, Uden, Oss dat zich inzet voor patiënten met longklachten.
Het centrale doel van het Fysuvo (fysiotherapie Uden, Veghel, Oss) is het optimaliseren van het fysiotherapeutisch handelen in de gezondheidszorg rond cliënten met COPD en astmatische bronchitis.

De volgende therapeut is aangesloten bij Fysuvo: 

Het Geriatrie Fysiotherapie Netwerk ’s-Hertogenbosch is een transmuraal netwerk van fysiotherapeuten in de eerste, tweede en derde lijn ten behoeve van de geriatrische patiënt.
Het netwerk heeft als doelstelling kwalitatief hoogwaardige fysiotherapeutische zorg te leveren aan deze patiëntengroep.

De volgende therapeut is aangesloten bij het Geriatrie Fysiotherapie Netwerk: 

MS Zorg Nederland is een netwerk van zorgverleners gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van mensen met multiple sclerose en hun naasten. In dit netwerk participeren onder andere verpleegkundigen, neurologen, revalidatieartsen, specialisten ouderengeneeskunde, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, oefentherapeuten en psychologen. 
Meer informatie kunt u vinden op de website www.mszorgnederland.nl

De volgende therapeut is aangesloten bij het MS netwerk: 

De fysiotherapeutische begeleiding van de selectie van voetbalvereniging Blauw Geel'38 (derde divisie) wordt vanaf 2011 door FysioMaatwerk Veghel verzorgd.

Er is in de loop van de jaren veel ervaring opgedaan in het diagnosticeren en behandelen van sportblessures.


Voor het bezoeken van de website van Blauw Geel'38 klik hier. 

Blauw Geel'38 - FysioMaatwerk sponsor jeugdselectie

Verantwoordelijk voor de fysiotherapeutische begeleiding van de selectie is: