Medisch fitness Veghel - FysioMaatwerk Veghel

Medisch fitness Veghel


Mogelijk heeft u een operatie of ziekte achter de rug, of heeft u lange tijd last gehad van fysieke ongemakken of blessures. Revalidatie staat dan centraal. Een geschikte manier om het herstel te bevorderen, is door te bewegen. Bij FysioMaatwerk Veghel zijn we voorstander van een actief revalidatieproces. Het inzetten van medisch fitness is dan een prima mogelijkheid. Dit is een vorm van fitness onder medische begeleiding van een fysiotherapeut. Bent u op zoek naar een plaats voor medisch fitness in de regio Veghel (Zijtaart, Eerde, Mariaheide), kies dan voor FysioMaatwerk Veghel.

Fitness of medisch fitness?
Veel mensen starten na een operatie, ziekte of blessure weer met lichte sportactiviteiten, zoals wandelen of fietsen. Ook kunt u kiezen voor fitness. Deze vorm van sport is uiterst gecontroleerd als het aankomt op belasting. Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om zelf naar de sportschool te gaan, maar in sommige gevallen is het verstandiger om te kiezen voor medisch fitness, dus fitness onder begeleiding van een fysiotherapeut die op de hoogte is van uw fysieke situatie. Een optimaal herstel is immers het belangrijkste, en daarbij dient u zichzelf niet te forceren of opnieuw te blesseren.

Medisch fitness in Veghel
Als u wilt gaan revalideren onder begeleiding van een fysiotherapeut, dan is het prettig dat dit in uw eigen omgeving mogelijk is. Bent u woonachtig in de regio Veghel (inclusief Zijtaart, Eerde, Mariaheide), dan is het praktisch om medisch fitness in Veghel te kunnen volgen en kunt u kiezen voor FysioMaatwerk Veghel. Uw fysiotherapeut houdt uw revalidatie scherp in het oog en begeleidt u tijdens de fitness-sessies.