Manuele therapie Veghel - FysioMaatwerk Veghel-Fysiotherapie Veghel

Manuele therapie Veghel


Het verschil tussen fysiotherapie en manuele therapie is misschien niet altijd duidelijk. Maar wat is nu eigenlijk het verschil? Manuele therapie is een specialisme binnen de fysiotherapie. Een manueel therapeut is dus een fysiotherapeut die extra kennis heeft opgedaan van de bewegingsmogelijkheden van het lichaam en in het bijzonder van de wervelkolom. Heeft u rug-, nek-, schouder-, armklachten, hoofdpijn, last van uw heup dan kunt u terecht bij een manuele therapeut. Op zoek naar manuele therapie in Veghel of omgeving (Zijtaart, Eerde, Mariaheide)? Kies voor FysioMaatwerk Veghel!

Waarom FysioMaatwerk?
Als u kiest voor manuele therapie bij FysioMaatwerk Veghel, dan zorgen wij voor kwalitatief goede behandeling. Het is in de eerste plaats natuurlijk belangrijk dat een goede behandeling voorop staat, zodat u optimaal herstelt van uw bewegingsklachten. Daarnaast is het ook fijn om terecht te kunnen bij een praktijk in uw regio. Bent u woonachtig in Veghel, Zijtaart, Eerde of Mariaheide, dan is de praktijk van FysioMaatwerk Veghel een goede keuze. De locatie is prima bereikbaar. U kunt snel bij ons terecht.

Wanneer manuele therapie?
Als u last heeft van klachten van het bewegingsapparaat dan kan dat te maken hebben met stoornissen in het bewegen van gewrichten. Aan de hand van onderzoek wordt een diagnose gesteld en zal het behandelplan met u besproken worden. In geval van klachten aan rug, nek, heup, schouder, armen, hoofpijn, bent u bij een manueel therapeut aan het juiste adres. Manuele therapie in Veghel bij FysioMaatwerk gaat voor kwaliteit van behandeling volgens geldende richtlijnen. Woont u in Veghel of in de regio (Zijtaart, Eerde, Mariaheide), dan is de praktijk van FysioMaatwerk Veghel een prima keuze.