Manuele therapeut Veghel - FysioMaatwerk Veghel-Fysiotherapie Veghel

Manuele therapeut Veghel


De fysiotherapie is een breed vakgebied, een specialisme waar u mee te maken kunt krijgen, is manuele therapie. De manuele therapeut richt zich op het bewegingsapparaat van de wervelkolom en gewrichten in armen en benen; schoudergordel, elleboog, pols, hand, heup, knie, enkel en voet. Heeft u last van klachten bij bewegen, dan is een manuele therapeut de specialist die de juiste diagnose stelt en die een bijbehorend behandelplan voor opstelt. Het is fijn om een manuele therapeut in uw regio te hebben. Bent u op zoek naar een manuele therapeut in Veghel of omstreken (Zijtaart, Eerde, Mariaheide)? Dan is de praktijk van FysioMaatwerk Veghel een goede keuze.

Waarom manuele therapie volgen?
Manuele therapie is van grote waarde als u pijn- of bewegingsklachten heeft die gerelateerd zijn aan de rug (wervelkolom) of aan een gewricht. Door de juiste diagnose te stellen en de juiste oefeningen te (laten) doen, kan uw manueel therapeut u van uw klachten afhelpen. Omdat de manueel therapeut specialistisch is opgeleid, een intensieve 3 jarige opleiding na de opleiding fysiotherapie, bent u er zeker van dat u met de juiste persoon te maken heeft. Manuele therapie kan bijvoorbeeld helpen bij het herstel van (sport)blessures, maar wordt soms ook preventief ingezet. Wilt u ook gebruikmaken van een manuele therapeut in Veghel? Dat kan! De fysiotherapie, dus inclusief manuele therapie, is direct toegankelijk, u heeft dus geen verwijzing van een arts nodig.

Manuele therapeut in Veghel
In de regio Veghel (Zijtaart, Eerde, Mariaheide) staat FysioMaatwerk Veghel goed aangeschreven. Het team van de praktijk is breed, maar tevens specialistisch opgeleid. Daarnaast beschikt de praktijk over mensen die al jarenlang werkzaam zijn in het vakgebied. Zo bent u verzekerd van een goede behandeling door een deskundige therapeut. Wilt u ook een manuele therapeut in Veghel inschakelen? Twijfel dan niet, en neem contact op met FysioMaatwerk Veghel.