Manueel therapie Veghel - FysioMaatwerk Veghel-Fysiotherapie Veghel

Manueel therapie Veghel


Een bekend en belangrijk specialisme binnen de fysiotherapie, is manueel therapie. Heeft u last van pijn- en/of bewegingsklachten van de wervelkolom (rug) of gewrichten in armen of benen, dan is een manueel therapeut mogelijk de specialist die u nodig heeft. Op zoek naar manueel therapie in Veghel of omgeving (Zijtaart, Eerde, Mariaheide)? Kies dan voor FysioMaatwerk Veghel. Onze praktijk heeft jarenlange ervaring met manueel therapie. Vele cliënten maakten al gebruik van de kennis en ervaring van de specialisten die werkzaam zijn binnen onze praktijk.

Wat is manueel therapie?
Manuele therapie is een verbijzondering van de fysiotherapie. Een manueel therapeut heeft extra kennis opgedaan van de bewegingsmogelijkheden van het lichaam en in het bijzonder van de wervelkolom. Door zijn/haar gespecialiseerde opleiding is de manueel therapeut uitstekend in staat om de oorzaak van uw klachten te beoordelen. Zo kan hij/zij voor elk lichaam een oplossing op maat voorstellen. Heeft u dus last van rug-, nek-, schouder-, armklachten, hoofdpijn, last van uw heup dan kunt u een afspraak maken met een manueel therapeut. Fysiotherapie, en manueel therapie, is vrij en direct toegankelijk.

Manueel therapie in Veghel
Er zijn meerdere manueel therapeuten beschikbaar in de regio. Bent u op zoek naar manueel therapie in Veghel of in de omgeving van Veghel (Zijtaart, Eerde, Mariaheide), dan kan de praktijk van FysioMaatwerk Veghel u helpen! Onze praktijk streeft naar kwalitatief goede behandeling en zorg op het gebied van manueel therapie. Samen met u stelt uw therapeut een specifiek behandelplan op, om uw klachten optimaal te kunnen verhelpen. Zo verloopt uw herstel of revalidatie zo snel en effectief mogelijk.