Manueel therapeut Veghel - FysioMaatwerk Veghel-Fysiotherapie Veghel

Manueel therapeut Veghel


Binnen het brede vakgebied van de fysiotherapie, is manuele therapie een specialisme. Een manueel therapeut is een gespecialiseerde fysiotherapeut op het gebied van bewegingsmogelijkheden van het lichaam en wervelkolom in het bijzonder. Heeft u last van pijn of moeite met bewegen? Mogelijk is dat gerelateerd aan het bewegen van uw gewrichten. Heeft u een manueel therapeut nodig voor behandeling, woont u in Veghel of in de nabije regio (Zijtaart, Eerde, Mariaheide), dan kunt u voor dit specialisme terecht bij FysioMaatwerk Veghel.

Wat heb ik aan manuele therapie?
Uw manueel therapeut in Veghel is gespecialiseerd in pijn- en bewegingsklachten die gerelateerd zijn aan bewegingsbeperkingen van wervelkolom (rug) of gewrichten in armen en benen. U kunt verwezen worden door uw huisarts i.v.m. rug-, heup-, nek-, schouder-, armklachten, hoofdpijn. Het is echter ook mogelijk om direct een afspraak te maken met een manuele therapeut. Een verwijsbriefje van de huisarts is niet nodig om een afspraak te maken bij FysioMaatwerk Veghel, omdat de fysiotherapie - waaronder manuele therapie valt – direct en vrij toegankelijk is.

Manueel therapeut in Veghel
Niet elke fysiotherapeut is ook een manueel therapeut. Bij FysioMaatwerk Veghel hebben wij dit specialisme wel in huis. Onze manuele therapeuten combineren vakkennis met een ruime werkervaring in de manuele therapie. Zo kunt u met al uw klachten, gerelateerd aan rug, heup, nek, schouder, arm, hoofdpijn bij de manueel therapeut in Veghel terecht. Wij helpen u met het opstellen en uitvoeren van een persoonlijk behandelplan, zodat u zo snel mogelijk weer (pijn)vrij kunt bewegen. Onze praktijk is gevestigd in Veghel, dus ook mensen die wonen in bijvoorbeeld Zijtaart, Eerde of Mariaheide, kunnen bij ons terecht.