Arbeidstherapie Veghel - FysioMaatwerk Veghel-Fysio Veghel

Arbeidstherapie Veghel


Arbeidstherapie zet zich in voor de gezondheid van organisaties en hun medewerkers. Met name bij re-integratietrajecten wordt met regelmaat gebruik gemaakt van arbeidstherapie. Het is dan ook een belangrijk specialisme binnen de fysiotherapie. Arbeidstherapie richt zich op het voorkomen van gezondheidsproblemen op de werkplek, verminderen en herstellen aandoeningen van het bewegingssysteem en ondersteunen waar nodig bij de re-integratie van (langdurig) zieke werknemers. Bent u op zoek naar een geschikte praktijk voor arbeidstherapie in Veghel? Woont u bijvoorbeeld in Veghel zelf of in een omliggend dorp, zoals Zijtaart, Eerde of Mariaheide, kies dan voor FysioMaatwerk Veghel!

Waarom arbeidstherapie?
Het kan zo zijn dat u door ziekte of door een (zware) blessure een hele tijd thuis heeft gezeten. U heeft een behoorlijke periode niet gewerkt, zodat uw herstel centraal gesteld kon worden. Uw herstelperiode loopt nu op een einde en de tijd dat u uw werk weer volledig kunt hervatten, komt er hopelijk snel aan. Maar het is na zo’n lange periode van afwezigheid vaak niet geheel duidelijk in hoeverre u fysiek belastbaar bent. Arbeidstherapie kan in dit geval worden ingezet om de belastbaarheid te bepalen en om deze belastbaarheid geleidelijk aan te verhogen. Er kan desgewenst overlegd worden met leidinggevende en/of arbo-arts.

Arbeidstherapie bij FysioMaatwerk Veghel
Bij de praktijk van FysioMaatwerk Veghel, is een specialist op het gebied van arbeidstherapie aangesloten. Dus bent u woonachtig in Veghel of omstreken (Zijtaart, Eerde, Mariaheide) en zoekt u een geschikte praktijk voor het volgen van arbeidstherapie in Veghel, dan bent u hier aan het juiste adres. Bij onze praktijk staat een actief herstel centraal. Door een doordacht therapeutisch plan, werken we samen toe naar een optimale terugkeer in het werkzame leven.