Sportrevalidatie Veghel - FysioMaatwerk Veghel-Fysiotherapie Veghel

Sportrevalidatie Veghel


Een sporter wil fit zijn, zodat een optimale prestatie geleverd kan worden. Logisch, zult u denken. Maar dat wil niet zeggen dat het ook vanzelfsprekend is dat een sporter altijd in topconditie is. Zo kunt u bijvoorbeeld te maken krijgen met blessures. Hoe goed u uw lichaam ook voorbereidt op het sporten: vrijwel elke sporter krijgt wel eens te maken met een blessure – zwaar of licht. Een blessure heeft tijd en de juiste behandeling nodig om volledig te kunnen herstellen. Sportrevalidatie is dan een meerwaarde. Woont u in Veghel, Zijtaart, Eerde of Mariaheide, en bent u op zoek naar een praktijk voor sportrevalidatie in Veghel? Neem contact op met FysioMaatwerk Veghel!

Sportrevalidatie bij FysioMaatwerk Veghel
Sportrevalidatie is belangrijk voor een goed en snel herstel na blessures. Bij het herstel van blessures hoort aanvankelijk gedoseerde rust en daarna opbouwend een actieve begeleiding waar Fysiomaatwerk Veghel zich op richt. Wij werken dan ook graag, samen met cliënten, actief aan een optimaal herstel. Herstellen door te bewegen. In onze praktijk krijgt u te maken met een gespecialiseerde therapeut op het gebied van sportrevalidatie. Zo wordt na het stellen van de juiste diagnose, het opstellen van een specifiek revalidatieplan centraal gesteld alvorens met de behandeling en of training wordt gestart. Met als doel om u zo snel mogelijk weer volledig hersteld aan de start te laten verschijnen!

Voordelen
Een actieve benadering van het revalidatieproces is één van de vele voordelen van FysioMaatwerk. Daarnaast is de praktijk goed bereikbaar. Of u nu in Veghel zelf woont, in één van de omliggende dorpen (Zijtaart, Eerde, Mariaheide), of misschien iets verder weg. Sportrevalidatie in Veghel, als onderdeel van de bredere fysiotherapie, is direct toegankelijk. U krijgt dus niet te maken met lange wachttijden, maar kunt direct beginnen met een optimale revalidatie!