Sportfysiotherapeut Veghel - FysioMaatwerk Veghel-Fysiotherapie Veghel

Sportfysiotherapeut Veghel


Sporten is gezond, maar helaas horen ook blessures bij het sporten. Door zo goed mogelijk in conditie te zijn vermindert u de kans op het krijgen van blessures, een goede warming-up speelt daarbij o.a. een belangrijke een rol. Een sportfysiotherapeut kan u helpen bij blessurepreventie en -behandeling. Bent u op zoek naar een sportfysiotherapeut in de regio Veghel (Zijtaart, Eerde, Mariaheide), kies dan voor FysioMaatwerk Veghel.

Voordelen van FysioMaatwerk
Sporters zijn actieve mensen. Deze eigenschap heeft een duidelijke overeenkomst met de werkwijze van FysioMaatwerk. Onze praktijk richt zich op cliënten die een actief herstel voorstaan. Want een actief herstelproces leidt uiteindelijk tot de beste resultaten, en dus tot een optimaal herstel van blessures. Ook actieve blessurepreventie behoort tot het takenpakket van de sportfysiotherapeut. De praktijk is eenvoudig bereikbaar en u heeft niet te maken met lange wachttijden.

Sportfysiotherapeut in Veghel
Niet elke fysiotherapeut mag zichzelf ook sportfysiotherapeut noemen. Sportfysiotherapeut ben je na het volgen van een meerjarige opleiding tot sportfysiotherapeut. In de praktijk van FysioMaatwerk Veghel is deze specialisatie aanwezig. Bent u dus een fanatieke sporter, en wilt u blessures helpen te voorkomen of genezen? Een sportfysiotherapeut in Veghel is praktisch als u woonachtig bent in Veghel zelf, of in een omliggend dorp, zoals Zijtaart, Eerde of Mariaheide.