Geriatrie Veghel - FysioMaatwerk Veghel

Geriatrie Veghel


Als u wat ouder wordt, dan kunt u meer klachten bij bewegen ervaren. Mogelijk ondervindt u zoveel hinder, dat u een specialist nodig heeft om uw klachten te behandelen. Op gevorderde leeftijd, is het mogelijk dat er meerdere klachten tegelijkertijd optreden. Het volgen van geriatrie is dan mogelijk de juiste stap. Geriatrie richt zich met name op fysieke klachten, maar ook psychische of sociale problemen kunnen daarbij aan de orde komen. Bent u op zoek naar een geschikte praktijk voor het volgen van geriatrie in Veghel of omgeving (Zijtaart, Eerde, Mariaheide), kies dan voor FysioMaatwerk Veghel.

Wat is geriatrie?
In het medische vakgebied wordt geriatrie verstaan als het specialisme dat gericht is op de oudere patiënt. Juist bij ouderen, treden er verschillende fysieke klachten gelijktijdig op. Dit kan gaan om bewegingsklachten, zoals een verminderde mobiliteit of regelmatig vallen, maar het kan ook gaan om andere klachten op psychisch of sociaal vlak. Denk hierbij aan problemen met continentie, klachten als gevolg van veel medicijngebruik, sociale isolatie of geheugenklachten. Heeft u last van één of meerdere van de bovenstaande klachten, of vergelijkbare klachten ten gevolge van ouderdom, dan kunt u ook baat hebben bij geriatrie.

Geriatrie in Veghel
Woont u in Veghel of omgeving, zoals in Zijtaart, Eerde of Mariaheide, en bent u op zoek naar een geschikte praktijk voor het volgen van geriatrie? FysioMaatwerk Veghel kan u dan van dienst zijn. De fysiotherapeut met aandacht voor geriatrie die in dienst is bij de praktijk, beschikt over veel kennis en ervaring binnen dit specialisme. De praktijk is gemakkelijk bereikbaar en u kunt snel bij ons terecht.